Ingredienten & kostprijs
Een grote uitdaging in de horeca en catering is naast de bewaking van de personeelskosten, de bewaking van de inkoop.
wisselende prijzen, niet juist de recepturen volgen, geen juiste instructie naar het personeel.
Dit zorgt ervoor dat we niet een consistent product aan onze gast leveren, maar het zorgt er tevens voor dat we niet de juiste calculatie doen.
Het gevolg hiervan is dat we geld weggooien.
Posilio heeft hiervoor de oplossing.
U kunt hier aan elk artikel, de recepturen ( inkoop artikelen ) toevoegen. Tevens kunt u de bereidingswijze toevoegen, waarbij foto’s van alles stappen een nog duidelijker beeld geven.
maar ook het vastleggen van de allergenen is een onderdeel van dit proces.
Uw medewerkers die vragen krijgen van gasten, kunnen eenvoudig in de kassa zien welke ingrediënten in het gerecht zitten.
Uw medewerkers in de keuken kunnen eenvoudig de juiste hoeveelheden en werkwijzen zien en daarna handelen. Nooit meer discussies over de juiste bereidingswijze.
Maar veel belangrijker, u heeft altijd inzicht in uw marge en uw winstpercentage.